Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Echtpaar slachtoffer van babbeltruc

Datum: 19 januari 2015
Bron: RTV Utrecht

Vinkeveen - Op zondag 18 januari is een bejaard echtpaar bestolen in hun huis nadat een vreemde vrouw aanbelde. De politie zoekt getuigen.

Rond 12.30 uur ging de deurbel bij een woning aan de Zwanenhof. De bejaarde bewoners openden de voordeur en zagen een onbekende vrouw voor de deur staan. De vrouw wist zich met een smoes naar binnen te praten en voerde een gesprek met de bewoners in de woonkamer. Het echtpaar vertrouwde het niet en stuurde de vrouw na een korte tijd weer weg. Later ontdekten de slachtoffers dat geld gestolen was uit de woning.

Signalement
De onbekende vrouw is opvallend klein, ongeveer 1.50 meter lang. Ze heeft een blanke huidskleur en een mager postuur. Ze is tussen de 20-25 jaar oud en droeg donkere kleding. De slachtoffers hebben geen andere personen gezien, maar toch kan het zijn dat de vrouw samen met iemand anders de babbeltruc heeft gepleegd.

Iets gezien?
Slaat u aan op het signalement van de dader of heeft u op een andere wijze kennis van de diefstal, belt u dan met de politie via 0900-8844. Anoniem melden kan ook via 0800-7000.

laatst bijgewerkt op: 16 nov 2016 13:34Hollandse AVond MijdrechtTerug

Hollandse AVond Mijdrecht