Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Politiebureau Mijdrecht nu offcieel in gebruik gesteld

Datum: 22 januari 2015
Bron: petershotnews.nl

Mijdrecht - Het nieuwe politiebureau van de De Ronde Venen aan de Bozenhoven in Mijdrecht was al enkele weken open, maar woensdagmiddag was het tijd voor de officiële ingebruikstelling.

Dat werd gedaan door Martien van Herk (operationeel leidinggevende bureau Mijdrecht), Olaf Broers (teamchef Stichtse Vecht/De Ronde Venen) en Ellen Boverman (districtschef West-Utrecht), in aanwezigheid van burgemeester Maarten Divendal en tal van genodigden.

In een tijd dat de politie landelijk teruggaat naar minder kantoren is het zeer bijzonder dat De Ronde Venen een eigen bureau heeft weten te behouden.

laatst bijgewerkt op: 16 nov 2016 13:34Family Mijdrecht

v.l.n.r. Martien van Herk (operationeel leidinggevende bureau Mijdrecht), Olaf Broers (teamchef Stichtse Vecht/De Ronde Venen) en Ellen Boverman (districtschef West-Utrecht)v.l.n.r. Martien van Herk (operationeel leidinggevende bureau Mijdrecht), Olaf Broers (teamchef Stichtse Vecht/De Ronde Venen) en Ellen Boverman (districtschef West-Utrecht)
Olaf Broers (teamchef Stichtse Vecht/De Ronde Venen) knipt het lint doorOlaf Broers (teamchef Stichtse Vecht/De Ronde Venen) knipt het lint doorTerug

Family Mijdrecht