Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Brugklasleerlingen VLC Mijdrecht halen ruim 400 euro op voor Bart de Graaff Foundation

Datum: 27 januari 2015
Bron: Petershonews.nl

Mijdrecht - Zes leerlingen van het Veenlanden College hebben afgelopen tijd geld opgehaald voor de Bart de Graaff Foundation.

In het kader van het "jij de baas" project organiseerden Stan, Floris, Casper, Hidde, Ricky en Tim een sponsorloop op de Hoflandschool in Mijdrecht, hun oude basisschool. Ook hebben ze kerststukjes en kandelaars verkocht op de omgekeerde Goede Doelenmarkt en sponsors gezocht (en gevonden) onder de plaatselijke winkeliers. Het waren goede ondernemers, hun kosten bleven beperkt tot de limonade op de sponsorloop, waardoor het een flink bedrag werd voor de Bart de Graaff Foundation. Met veel verve deden zij hun verhaal aan de vertegenwoordiger Erwin Vroom van de Bart de Graaff Foundation, die hiervoor speciaal uit Ede was gekomen. Ze haalden in totaal € 426,70 op. 

laatst bijgewerkt op: 16 nov 2016 13:34Family Mijdrecht

Stan, Floris, Casper, Hidde overhandigden de cheque aan Erwin Vroom van de Bart de Graaff Foundation.   Ricky en Tim ontbreken op de foto's.Stan, Floris, Casper, Hidde overhandigden de cheque aan Erwin Vroom van de Bart de Graaff Foundation. Ricky en Tim ontbreken op de foto's.
Terug

Family Mijdrecht