Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Politie zoekt onwel persoon in Rijsenhout

Datum: 31 januari 2015
Bron: Haarlems Dagblad / Politie

Rijsenhout - De politie is in de omgeving van Rijsenhout, vlakbij Aalsmeer, op zoek naar een persoon die in de nacht van vrijdag op zaterdag rond 1 uur met de alarmcentrale belde.

De politie heeft zaterdagochtend een Burgernetbericht verspreid waarin wordt opgeroepen uit te kijken naar de man. Hij belde rond 1 uur via 112 met de ambulancedienst maar kon niet aangeven waar hij zich bevond. Het telefoontje ging via een zendmast in Rijsenhout. De politie heeft de hele nacht naar het slachtoffer gezocht. Een helikopter is ingezet en alle eilandjes en boten rondom de poel worden afgezocht.

Op Twitter meldde een dag later een agent dat er inmiddels telefonisch contact met de man is. Hij had zijn telefoon weer aangezet waardoor het signaal opgepikt werd. Door een taalbarrière heeft politie nog geen exact adres, maar de man lijkt het goed te maken.

UPDATE VAN POLITIE AALSMEER 01-02-2015
Er is goed nieuws over de mogelijk onwelle man die we gisteren zochten. Hij had zijn telefoon aangezet en zo konden we het signaal weer oppikken. Het is nog niet duidelijk waar hij woont. Dit komt door de taalbarriere met de man. Hij kan wel aangeven dat het goed met hem gaat. De wijkagent van Rijsenhout is nu nog bezig om het woonadres van de man te achterhalen, zodat we kunnen gaan kijken of het echt goed met hem gaat.Het blijft lastig de telefoon precies uit te peilen.
Iedereen ontzettend bedankt voor het delen, zoeken, Retweeten.
Er was niet alleen een goede samenwerking tussen diverse politieregio's en diensten, maar ook met jullie allemaal.
Dus, nogmaals bedankt en geniet van de zondag verder.

laatst bijgewerkt op: 16 nov 2016 13:34Hollandse AVond Mijdrecht

Twitter: Wijkagent Erik van den BrunTwitter: Wijkagent Erik van den Brun

Terug

Hollandse AVond Mijdrecht