Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Ernstig ongeluk op N201 tussen Amstelhoek en Uithoorn

Datum: 08 maart 2015
Bron: petershotnews.nl

Amstelhoek/Uithoorn - Op zaterdagavond 7 maart 2015 om 23.05 uur ontstond tussen Uithoorn en Amstelhoek een aanrijding met drie auto's.

Een 29-jarige vrouw uit Voorhout reed in een auto over de N201, richting Vinkeveen. De auto belandde in de sloot nadat de vrouw uit Voorhout mogelijk geraakt werd door een auto die achter haar reed. De vrouw is met onderkoelingsverschijnselen en verder onbekend letsel naar het ziekenhuis gebracht.

De auto die achter de auto die in de sloot belandde reed (bestuurd door een 22-jarige vrouw uit Amstelveen), kwam op de tegenovergestelde rijbaan terecht. Daar ontstond een aanrijding met een derde auto die in de richting van Aalsmeer reed. De vrouw uit Amstelveen zat na de aanrijding bekneld en is voor behandeling naar het ziekenhuis gebracht.

De bestuurder van de derde auto raakte niet gewond. De bijrijdster (44 jaar uit Amstelveen) is met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis gebracht.

De afdeling Verkeersongevallen Analyse van de politie onderzoekt hoe de aanrijding heeft kunnen gebeuren. De weg was die avond voor langere tijd afgesloten in verband met de hulpverlening en het onderzoek.

laatst bijgewerkt op: 16 nov 2016 13:34Hollandse AVond Mijdrecht


Terug

Hollandse AVond Mijdrecht