Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Doe ook mee aan het 23e Straattheaterfestival De Ronde Venen!

Datum: 26 maart 2015
Bron:

Voor de 23e keer wordt zaterdag 20 juni Straattheaterfestival De Ronde Venen gehouden, volgens velen de gezelligste dag van het jaar in de dorpskern van Mijdrecht.

Natuurlijk is er ook dit jaar, naast vele bijzondere professionele straattheatermakers, weer plaats voor lokale organisaties en artiesten in het Mijdrechtse dorpscentrum.
Aldert Kamp, voorzitter de organiserende stichting: “Iedere Rondevener die een optreden wil verzorgen, is van harte welkom om zich aan te melden voor deelname. Want alleen zo krijgen we de bonte mix van lokale culturele verenigingen en talenten en professionele artiesten met straattheater, dwaze straatmuziek, circustheater en acrobatiek, die iedereen zo leuk vindt.”

Op www.straattheaterdrv.nl kunnen lokale artiesten en organisaties het inmiddels voor hen welbekende aanmeldformulier downloaden. Ook dit jaar is er weer veel mogelijk! Denk bijvoorbeeld aan zang door koren of duo’s, wagenspel door toneelgroepen, levende standbeelden, dans, akoestische muziek, acrobatiekdemonstraties en onemanshows.

Maar misschien heb je nog een heel ander idee? Laat het de organisatie dan snel weten. Er zijn eigenlijk maar twee voorwaarden voor deelname: je komt uit De Ronde Venen of omgeving én je optreden moet een breed publiek aanspreken.

Voor aanmelding (uiterlijk vrijdag 1 mei) of meer informatie kan contact worden opgenomen met Aldert Kamp. Hij is te bereiken via [email protected]

Om alvast in de stemming te komen, staat op www.straattheaterdrv.nl een groot aantal foto’s van de afgelopen edities van Straattheaterfestival De Ronde Venen.

laatst bijgewerkt op: 16 nov 2016 13:34
Terug