Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

[VIDEO] Winnaars Onderneming van De Ronde Venen 2015 bekend

Datum: 27 maart 2015
Bron: Ingezonden stukken

Afgelopen donderdag 26 maart was het zover de uitreiking van de Onderneming van De Ronde Venen 2015. Voor deze gelegenheid was de New York zaal van Party en Congres De Meijert omgetoverd tot een waar circus met tribune en al. De spectaculaire opening door een LED-jongleur was het begin van een gezellige avond voor ondernemend De Ronde Venen.

De presentator van de avond praatte vervolgens de films van de drie genomineerde bedrijven in drie categorieën bij elkaar en hield interviews met de kandidaten op het podium. Daarna trok de jury zich voor overleg terug, na een uitvoering overleg maakte de vervangend juryvoorzitter Hans Kranenburg samen met Burgemeester Maarten Divendal de drie winnaars in de verschillende categorieën bekend.

In de categorie Groot was VOBI de grote winnaar, de categorie Klein werd gewonnen door Keurslagerij Bader. En bij de starters was Dat leuke winkeltje de winnaar.

Mede door de aanwezigheid van vele ondernemers in De Ronde Venen was een geslaagde avond. Wij feliciteren de winnaars, bedanken onze sponsors & graag tot volgend jaar!

WINNAAR ONDERNEMING VAN HET JAAR - GROOT
VOBI

WINNAAR ONDERNEMING VAN HET JAAR - KLEIN
Keurslagerij Bader

WINNAAR ONDERNEMING VAN HET JAAR - STARTER
Dat Leuke Winkeltje

Alle foto's staan op ondernemingvandrv.nl/fotos

laatst bijgewerkt op: 16 nov 2016 13:34Hollandse AVond Mijdrecht

Via 0297 TV

VOBIVOBI

Keurslagerij BaderKeurslagerij Bader

Dat Leuke WinkeltjeDat Leuke Winkeltje
Terug

Hollandse AVond Mijdrecht