Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Conducteur mishandeld in trein bij Abcoude, politie zoekt vier jongens

Datum: 04 april 2015
Bron: politie.nl

Abcoude - Zaterdagochtend rond 05.45 uur kreeg de politie de melding dat een conducteur werd belaagd in de trein van Utrecht naar Amsterdam ter hoogte van station Abcoude.

Vier, nog onbekende, jongens zouden klappen hebben uitgedeeld aan de NS-medewerker.

Buiten de trein, op het perron, ontstond een worsteling en werd conducteur tegen de grond gewerkt en kreeg meerdere malen klappen en schoppen. Een passagier sprong tussenbeide om de conducteur te ontzetten, ook hij kreeg klappen.

Vervolgens hebben de jongens de trein verlaten en zijn via het spoor in de richting van Amsterdam weggerend. De politie heeft hierop tientallen eenheden ingezet om de jongens op te sporen en aan te houden. Vanuit Amsterdam en de Landelijke Eenheid is ondersteuning verleend. De politiehelikopter is ingezet en met een politiehond is zowel langs het spoor als in het groengebied uitgebreid gezocht. Het natuurgebied tussen Abcoude en Amsterdam Zuidoost is hierbij uitgekamd.

De vier verdachten zijn nog niet aangetroffen. De politie bekijkt op dit moment of er camerabeelden zijn waarop het viertal te zien is. Daarnaast is er gesproken met getuigen. De politie vraagt getuigen die de mishandeling of de wegvluchtende jongens hebben gezien zich te melden. Dat kan via 0900-8844, recherche Abcoude/Maarssen.

laatst bijgewerkt op: 16 nov 2016 13:34Week van de Ontmoeting

Politie heli boven het  Piet Mondriaan gebouwPolitie heli boven het Piet Mondriaan gebouw
Politie kamt gebied uitPolitie kamt gebied uit

Op het station lagen zaterdagochtend stukke drankflessenOp het station lagen zaterdagochtend stukke drankflessen
Op het station lagen zaterdagochtend stukke drankflessenOp het station lagen zaterdagochtend stukke drankflessen

Terug

Week van de Ontmoeting