Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Lintjesregen Aalsmeer: 7 koninklijke onderscheidingen

Datum: 24 april 2015
Bron: Gemeente Aalsmeer

In een feestelijk versierd gemeentehuis heeft burgemeester Jobke Vonk-Vedder op 24 april – voor de tweede keer uit naam van Zijne Majesteit de Koning - zeven inwoners uit Aalsmeer de versierselen uitgereikt die horen bij de benoeming tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau. Net als andere jaren was er veel belangstelling voor de lintjesregen en de sfeer gezellig en ontspannen.

De gedecoreerden zijn:

Mevrouw A.C.M. de Kruijf
Mevrouw de Kruijf ontvangt deze onderscheiding voor haar langdurige inzet voor de samenleving op kerkelijk gebied en cultuur (Stichting KCA).

Mevrouw I.C.M. Smit-Oostra
Mevrouw Smit ontvangt deze onderscheiding voor (bestuurlijke) activiteiten op diverse maatschappelijke terreinen zoals welzijn, sport en (ouderen)zorg.

Mevrouw M.P.T. Amsing-Janssen
Mevrouw Amsing ontvangt deze onderscheiding voor haar jarenlange inzet voor de samenleving op het gebied van (ouderen)zorg en humanitaire hulp.

De heer J.J. Amsing
De heer Amsing ontvangt deze onderscheiding voor zijn jarenlange inzet voor de samenleving op het gebied van (ouderen)zorg en humanitaire hulp.

De heer E.R.H. Kramer
De heer Kramer ontvangt deze onderscheiding voor zijn jarenlange inzet voor kerk en samenleving.

De heer G.W. van de Lagemaat
De heer Van de Lagemaat ontvangt deze onderscheiding voor zijn jarenlange inzet voor de samenleving op kerkelijk gebied, sport en cultuur.

De heer M. van der Laarse
De heer Van der Laarse ontvangt deze onderscheiding voor zijn jarenlange inzet voor de samenleving op het gebied van sport en cultuur.

laatst bijgewerkt op: 16 nov 2016 13:34

Terug