Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Twee mannen uit Uithoorn aangehouden na verduistering van geluidsapparatuur

Datum: 21 mei 2015
Bron: Politie.nl

Uithoorn/Alphen aan de Rijn - De politie heeft vrijdag 15 mei een 27-jarige man uit Uithoorn aangehouden op verdenking van verduistering c.q. oplichting. Begin april werd aangifte gedaan van verduistering van professionele geluidsapparatuur dat enkele dagen daarvoor was gehuurd.

Twee mannen en een vrouw huurden in maart bij een bedrijf in Alphen aan den Rijn de geluidsapparatuur die een waarde heeft van ruim 50.000 euro. De apparatuur werd echter niet terug gebracht op de afgesproken dag. De politie stelde een onderzoek in en het spoor leidde uiteindelijk naar een pand in Capelle aan den IJssel. Besloten werd die vrijdag samen met de politie van de eenheid Rotterdam een instap te doen en de verdachte aan te houden. In het pand werd de verdachte aangehouden. Ook de gestolen geluidsapparatuur werd gevonden en meegenomen om terug te geven aan de eigenaar. Uit onderzoek bleek dat de verdachte bij het huren van de apparatuur zich legitimeerde met een gestolen paspoort en ID-bewijs.

De verdachte zal zich later voor de rechter moeten verantwoorden. Hij is maandag 18 mei voorgeleid aan de rechter-commissaris die de voorlopige hechtenis heeft geschorst onder een aantal voorwaarden waaraan verdachte zich moet houden tot aan de zitting.

laatst bijgewerkt op: 16 nov 2016 13:34Family MijdrechtTerug

Family Mijdrecht