Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

[FOTO'S] Examenkandidaten VeenLanden College halen cijferlijsten op in Mijdrecht en Vinkeveen

Datum: 12 juni 2015
Bron:

Op 11 juni kwamen de uitslagen van het Centraal Examen binnen. ’s Middags kregen de leerlingen telefonisch het nieuws van hun mentor. De meeste leerlingen slaagden en van de leerlingen die nog niet geslaagd zijn kunnen er ook nog veel leerlingen slagen door een herexamen te doen in de week van 15 juni.

Vrijdag konden de leerlingen op beide locaties hun cijferlijst komen halen en controleren. Hiermee kunnen zij hun inschrijving bij de vervolgopleiding definitief maken.

Omdat ze het nieuws gisteren al kregen waren de oogjes wat klein. Een beetje gefeest natuurlijk en dat zal ook vandaag nog wel gaan gebeuren. Het is er in ieder geval prima weer voor. Er waren soms verraste blikken op de cijferlijsten, in de meeste gevallen hadden ze het beter gedaan dan ze hadden verwacht. Ook de leerlingen die nog moeten herkansen waren op school om te overleggen met de docenten die ze de komende dagen gaan helpen om een succes te maken van hun herkansing volgende week. De uitslag daarvan komt pas 26 juni, maar er is alle vertrouwen dat de meesten dan alsnog zullen slagen.’

laatst bijgewerkt op: 16 nov 2016 13:34Hollandse AVond Mijdrecht
Terug

Hollandse AVond Mijdrecht