Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Bijeenkomst 17 juni: voorkom misbruik van uw pand of woning door hennepteelt

Datum: 16 juni 2015
Bron: Gemeente De Ronde Venen

In het gemeentehuis van De Ronde Venen vindt op woensdag 17 juni een bijeenkomst plaats waar informatie wordt gegeven om misbruik van panden en woningen door henneptelers te voorkomen. De bijeenkomst is bedoeld voor makelaars en eigenaren van onroerend goed die panden of woningen verhuren.

Verhuurt u woonruimte of (een deel van) een bedrijfspand? Dan is het goed om te weten welke mogelijke risico’s u loopt. Als de huurder hennep in uw pand teelt, kunt u daarvoor verantwoordelijk worden gesteld. Ook als u nergens van afweet. Bovendien kan een hennepplantage in uw pand ernstig gevaar voor de omgeving opleveren en tot aanzienlijke schade leiden.

De gemeente organiseert de informatiebijeenkomst in samenwerking met de politie, Stedin en het Regionaal Informatie en Expertise Centrum (RIEC). De politie en Stedin geven informatie over de ernst, omvang en risico’s van hennepteelt. De gemeente geeft uitleg over het handhavingsbeleid op dit gebied. De bijeenkomst begint om 16.00 uur en duurt tot 17.30 uur. Gaarne van tevoren aanmelden via [email protected] of T. 0297 29 17 18.

laatst bijgewerkt op: 16 nov 2016 13:34Hema Mijdrecht

Family Mijdrecht


Terug

Hema Mijdrecht

Family Mijdrecht