Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Actuele reisinformatie op N201 tussen Mijdrecht en Aalsmeer

Datum: 26 juni 2015
Bron: Provincie Noord Holland

 De provincie Noord-Holland plaatst een routeinformatiepaneel op de N201 tussen Mijdrecht en Aalsmeer. Het paneel geeft verkeer richting Uithoorn en Aalsmeer informatie over de actuele verkeerssituatie, omleidingen, eventuele werkzaamheden of calamiteiten op de N201 en in het bijzonder het aquaduct en de Waterwolftunnel.

De routeinformatiepanelen (zogenaamde DRIP’s) geven op knelpunten en belangrijke keuzemomenten in het wegennet routeinformatie om het verkeer te sturen, te geleiden en te informeren. Bijvoorbeeld bij files, maar ook bij incidenten en evenementen. Het informatiepaneel op de N201is de 27ste van de in totaal 30 panelen die de provincie Noord-Holland plaatst. Werkzaamheden Het route-informatiepaneel wordt op maandag 29 en dinsdag 30 juni geplaatst in de middenberm tussen de busbaan en de rijbaan. De werkzaamheden vinden plaats tussen 07.00 en 17.00 uur. Het werkterrein wordt afgezet en de aannemer plaatst een kleine bouwkeet. Om het paneel van stroom te voorzien wordt een gat onder het asfalt geboord, van de zijberm aan de kant van de huizen tot de middenberm.

Gevolgen wegverkeer
Om de werkzaamheden te kunnen uitvoeren moet de busbaan op 29 en 30 juni worden afgesloten. De bussen rijden die twee dagen over de rijbaan van de N201. Op maandag 29 juni wordt ook de rijstrook voor het verkeer richting Aalsmeer afgesloten voor wegverkeer. Op die dag moet het verkeer vanuit beide richtingen om de beurt over één rijstrook rijden. Dit kan enige vertraging opleveren. De woningen aan de N201 blijven tijdens de werkzaamheden bereikbaar, evenals de fietspaden.

Informatie
Met vragen over werkzaamheden kunnen omwonenden en weggebruikers terecht bij het provinciale Servicepunt Wegen en Vaarwegen: 0800 - 0200 600 (gratis). De plaatsing van het routeinformatiepaneel op de N201 is een samenwerking van de provincie Noord-Holland en de provincie Utrecht.

laatst bijgewerkt op: 16 nov 2016 13:34Hollandse AVond Mijdrecht


Terug

Hollandse AVond Mijdrecht