Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

A-side media & Angi Events werken door in de vakantie, maar doen alleen wat ze leuk vinden

Datum: 31 juli 2015
Bron: A-side media / Angi Events

Het leukste kantoor van NL
A-side media & Angi Events werken door in de vakantie, maar doen alleen wat ze leuk vinden.

Deze zomervakantie openen we 2 weken lang 'Het Leukste Kantoor van Nederland'. Met één doel: doen waar we het beste in zijn, omdat het is wat we het leukste vinden. A-side media is de online specialist, Angi Events de ‘live’ specialist. Beide zeggen hun beste werk te hebben gemaakt vanuit passie & plezier.

Jerry Remmers van A-side media: “We zijn goed in het bedenken van nieuwe concepten voor bestaande klanten. Koude acquisitie vinden wij minder inspirerend om mee bezig te zijn. ‘Het Leukste Kantoor van Nederland’ is hier ons antwoord op. Want het hoéft niet saai te zijn, ook niet voor de klant, als je maar niet doet wat iedereen al doet.”

Plezier
Bij een training kregen we de vraag ‘Wat is het allerbelangrijkste in je bedrijf en je werk?’ we gaven beiden hetzelfde antwoord ‘Plezier!’. Ondanks dat iedereen het weet, doen we het nog veel te weinig. Werken met plezier. Een perfecte reden om van 'Het leukste kantoor van Nederland' meer te maken dan een leuk idee. Het gaat er komen, deze zomer nog. Twee weken lang zijn we open. Voor nieuwe klanten, bestaande klanten met vragen of startende ondernemingen. We werken aan online en offline oplossingen, maar misschien nog wel belangrijker, een goede combinatie van beide!

Locatie
‘Het Leukste Kantoor van Nederland’ is een klein vrijstaand vakantiehuisje op een eiland aan de Vinkeveense Plassen. Alleen te bereiken met een bootje en van alle gemakken voorzien. Hier gaan we nieuwe en bestaande klanten uitnodigen om samen een rondje te varen of om op de veranda te brainstormen. Wij denken dat we samen voor klanten echt wat kunnen betekenen. Kom langs, deel je probleem en wij gaan vrijblijvend voor je aan de slag.

Het beste eruit halen
Wij zijn er van overtuigd dat er geen bedrijf is die zit te wachten op een cold call of een brochure in de bus. Maar iedereen heeft wel doelstellingen die ze willen bereiken of ideeën die maar blijven liggen. Iedereen mag zich inschrijven, maar niet iedereen zal worden uitgenodigd. Het moet klikken, alleen dan kunnen we er samen het beste uithalen. Veel te vaak werken we nog voor klanten waar de klik gewoon niet is. Zonde, want daar kan onmogelijk het beste resultaat uit voort komen. En het haalt alle energie eruit! We willen bij voorbaat al enthousiast worden en zonder de druk van uren of offertes samen met de klant voor een nieuw concept aan de slag gaan.

17 augustus gaan wij fluitend met de boot naar ons werk. En, is het nog werken als je 's avonds met een drankje nog ideeën uitwisselt? Wij denken van niet.

Go ahead, join us, de wijn en het bier staat koud.
URL: www.HetLeuksteKantoorvanNL.nl
Instagram: @HetLeuksteKantoorvanNederland

‘The only way to do great work, is to love what you do.'
-Steve Jobs-

laatst bijgewerkt op: 16 nov 2016 13:34Hollandse AVond Mijdrecht
Terug

Hollandse AVond Mijdrecht