Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Aanhoudingen na poging autodiefstal en mishandeling

Datum: 01 augustus 2015
Bron: Politie.nl

Mijdrecht - In de nacht van vrijdag 31 juli op zaterdag 1 augustus heeft de politie drie mannen aangehouden op verdenking van autoinbraak en mishandeling. Een vierde man ligt in het ziekenhuis.

Een getuige zag rond 00.10 uur dat twee mannen probeerden in te breken in een auto aan de Markestraat. De getuige belde direct de politie en de verdachten gingen er lopend vandoor in de richting van de Heemraadsingel.

Aanhoudingen
Op het moment dat de politie ter plaatse komt aan de Markestraat, zien zij twee Mijdrechtenaren in een auto stappen die op hooge snelheid achter de autokrakers aangaan. Agenten zetten ook de achtervolging in, maar de mannen in de auto zijn eerder bij de verdachten, die op dat moment over de Hoofdweg rennen. Een van de mannen uit Mijdrecht slaat een van de verdachten met een voorwerp. De twee Mijdrechtenaren worden direct aangehouden. Ook een van de verdachten van de autoinbraak (19 jaar uit Woerden) wordt aangehouden. Het slachtoffer van de klap (een 22-jarige man uit Utrecht) is voor behandeling overgebracht naar het ziekenhuis. De verdachten zijn ingesloten voor verhoor.

laatst bijgewerkt op: 16 nov 2016 13:34Family MijdrechtTerug

Family Mijdrecht