Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Video: Lintje voor voorzitter SV Hertha Harry van Genderen

Datum: 11 september 2015
Bron: Gemeente De Ronde Venen

Vinkeveen - Harry van Genderen (1942) uit Vinkeveen werd op vrijdagavond 11 september, tijdens de opening van het nieuwe clubgebouw van SV Hertha in Vinkeveen, benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau. In de rol van voorzitter heeft de heer Van Genderen zich in 26 jaar tijd zeer actief ingezet voor SV Hertha. De koninklijke onderscheiding werd opgespeld door burgemeester Maarten Divendal.

Niet alleen heeft hij leiding gegeven aan het bestuur, ook heeft de heer Van Genderen zitting gehad in het Dagelijks Bestuur, de Sponsorcommissie, de Bar- en Activiteitencommissie, de Jubileumcommissie en de Bouwcommissie.

Naast zijn vele bestuursactiviteiten valt vooral zijn inzet op rondom de realisatie van de nieuwe accommodatie van SV Hertha. Een zeer moeilijke opdracht, omdat dit gerealiseerd moest worden zonder eigen financiële middelen en subsidies. Onder zijn leiding is een bouwcommissie opgericht en met behulp van sponsoren, vrijwilligers, diverse wervingsacties, een obligatielening en een banklening is met een sluitende begroting de nieuwbouw gestart.

Het nieuwe clubgebouw werd op vrijdag 11 september geopend. Nu deze droom is gerealiseerd, legt Harry van Genderen op 73-jarige leeftijd zijn bestuursfuncties neer.

laatst bijgewerkt op: 16 nov 2016 13:34Family Mijdrecht

via 0297TV
Terug

Family Mijdrecht