Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Unieke strijd Brandweer-senioren op zaterdag 10 oktober in Vinkeveen

Datum: 05 oktober 2015
Bron: Brandweer Vinkeveen

Vinkeveen - Het is 70 jaar geleden dat de brandweervereniging Vinkeveen en Waverveen is opgericht. Dit jubileum laten we niet ongemerkt voorbij gaan en het hele jaar staan er al diverse activiteiten op het programma.

Op zaterdagmiddag 10 oktober 2015 tussen 12.00 en 16.30 uur organiseert Brandweerpost Vinkeveen en Waverveen een wedstrijd voor de brandweer-senioren.
Hiervoor zijn de omliggende posten uitgenodigd om met oud-brandweerlieden en ere-leden een unieke strijd aan te gaan in Vinkeveen. Naast het wedstrijdelement zal voornamelijk de gezelligheid en ludieke wijze van optreden de boventoon voeren.
Er wordt een calamiteit geënsceneerd zoals deze zich ca. 70 jaar geleden voor had kunnen doen. Deze wordt met gebruikmaking van een oud blusvoertuig en volgens het oude aflegsysteem geblust gaat worden.
U bent van harte welkom om een kijkje te komen nemen bij dit bijzondere evenement. Hiervoor kunt u zich melden bij de brandweerkazerne Vinkeveen aan het Kloosterplein (Herenweg 107) waar voldoende parkeergelegenheid beschikbaar is en ruimte voor uw fiets. Van hieruit wordt u naar het object geleid waar u de nostalgische brandweervoertuigen en net zo uitgedoste brandweerlieden aan het werk kunt zien.

laatst bijgewerkt op: 16 nov 2016 13:34Hollandse AVond MijdrechtTerug

Hollandse AVond Mijdrecht