Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Scooterrijder geeft fietser een klap op de N201 bij Vinkeveen

Datum: 07 oktober 2015
Bron: politie.nl

Vinkeveen - De politie zoekt de bestuurder van een scooter, die woensdag 7 oktober was betrokken bij een mishandeling van een 12-jarige jongen uit Loenen aan den Vecht.

De scooterrrijder reed omstreeks 08.25 uur over het fietspad gelegen naast de prov.weg N201 in de richting van de A2. Uit tegenovergestelde richting naderde een groepje fietsers dat op weg naar school was. De groep fietsers zag de bestuurder aankomen en maakte ruimte om hem te laten passeren.

Klap in gezicht
Echter ter hoogte van de groep stak de scooterrijder zijn hand uit. Daarmee raakte hij het gezicht van de 12-jarige jongen die met zijn fiets ten val kwam. Ambulancepersoneel onderzocht de fietser en hij werd na dit onderzoek naar het ziekenhuis vervoerd. Daar bleek dat hij een hersenschudding en schade aan zijn beugel had opgelopen.

Oproep bestuurder en melden informatie
De politie roept de bestuurder van de scooter op zich te melden. Hij reed op een scooter met zwarte zijkappen en aan de voorzijde wit met blauwe kentekenplaat. Hij droeg een zwarte helm, zwarte jas, zwarte broek. Volgens de groep zou hij rond de 20 jaar zijn. Hij en eventuele andere getuigen die nog niet met de politie hebben gesproken, worden gevraagd contact op te nemen met de politie in Mijdrecht, bereikbaar via het telefoonnummer 0900-8844 of via het Meldformulier op Politie.nl.

laatst bijgewerkt op: 16 nov 2016 13:34Family MijdrechtTerug

Family Mijdrecht