Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Politie zoekt doorgereden bestuurder Mijdrecht

Datum: 12 oktober 2015
Bron: politie.nl

Mijdrecht - De politie wil weten wie de bestuurder is geweest van een (bestel)auto die op vrijdag 9 oktober op de Raadhuislaan tegen een personenauto merk Daihatsu is gebotst. De bestuurder van de (bestel)auto is weggereden zonder een briefje achter te laten op de aangereden auto met naam, adres en telefoonnummer.

De bestuurster parkeerde de Daihatsu daar om 18.15 uur en kwam rond 21.15 uur terug bij de auto. Zij zag dat de rechterachterzijde flink in elkaar was gereden. Door de aanrijding was de Daihatsu naar voren geschoven en was met de voorzijde tegen de achterzijde van een geparkeerde Volvo gebotst. Volgens de eigenaar van die Volvo moet de botsing tussen 20.00 en 20.30 uur zijn gebeurd.

Bekend maken bestuurder en oproep getuige(n)
De politie roept de verantwoordelijke bestuurder op zich alsnog bekend te maken en te melden op het politiebureau in Mijdrecht of kontakt op te nemen via het telefoonnummer 0900-8844. Ook mensen die informatie hebben en mogelijk de aanrijding hebben gezien, worden gevraagd dit te melden via bureau Mijdrecht en/of via het telefoonnummer 0900-8844.

 

laatst bijgewerkt op: 16 nov 2016 13:34
Terug