Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Huishoudens in Wilnis nog steeds geen stroom

Datum: 27 oktober 2015
Bron: Stedin

Wilnis – Door een defecte elektriciteitskabel en gasleiding hebben 62 klanten van Stedin in de gemeente De Ronde Venen tijdelijk geen stroom. Het gaat om woningen en bedrijven op de Uitweg in Vinkeveen en Oudhuijzerweg in Wilnis. De netbeheerder voert ter plaatse metingen uit om de storing aan zowel het gas- als elektriciteitsnet veilig op te lossen.

Dinsdagmiddag is op de Uitweg ter hoogte van nummer 25 een gasleiding beschadigd als gevolg van kortsluiting in een elektriciteitskabel. Daardoor ontstond zowel een gaslek als een stroomstoring. Stedin heeft besloten om de kwaliteit van het gas en onze netten in deze omgeving nader te onderzoeken op eventuele beschadigingen. 8 klanten hebben daardoor tijdelijk ook geen gas.

Veiligheid staat voorop en bij eventuele beschadigingen kunnen gasleidingen van Stedin en apparatuur in woning defect raken. Stedin wil dit uitsluiten en controleert uit voorzorg de gaslevering, hierbij proberen we waar mogelijk te voorkomen dat bewoners en bedrijven zonder gas komen. Tegelijkertijd zijn onze monteurs bezig met het herstel van de elektriciteitsvoorziening. Betrokken klanten zijn per brief persoonlijk geïnformeerd over de storing.

laatst bijgewerkt op: 16 nov 2016 13:34Terug