Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Vinkevener had helemaal niet gedronken

Datum: 09 november 2015
Bron: 0297.nl

De man die gisteren met z'n auto over de kop sloeg op de Kerklaan, heeft niet teveel alcohol genuttigd. Eerder plaatste een politie-agent een tweet dat de bestuurder had gedronken met een verwijzing naar een eerder ongeval met slok op. Maar nu blijkt dus dat de bestuurder nuchter genoeg was om te rijden. Dat laat de agent weten in een nieuwe tweet.

Het slachtoffer uit Vinkeveen ligt de komende tijd nog in het ziekenhuis. 'Er worden onderzoeken gedaan naar een soort kortsluiting in m'n hoofd' vertelt de man aan 0297.nl. 'Een auto kwam me tegemoet en in mijn ooghoek zag ik iets of iemand de weg oversteken. Daarna kreeg ik een soort black-out. Daar word ik nu op getest.'. Hij raakte de macht over het stuur kwijt en sloeg met z'n auto over de kop.

De automobilist zou die avond één wijntje gedronken hebben. De insinuatie in de tweet van de agent blijkt dus bijzonder ongelukkig. Media zoals het AD.nl, RTV Utrecht en 0297.nl namen dat over in nieuwsberichten, terwijl de blaastest uitwees dat er niets aan de hand was.

laatst bijgewerkt op: 16 nov 2016 13:34Family Mijdrecht
Terug

Family Mijdrecht