Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

19 december tweede editie van Mijdrechtse SantaRun

Datum: 06 december 2015
Bron:

Zaterdag 19 december a.s. om 17.00 uur is het zo ver, dan wordt de tweede editie van de Mijdrechtse Rotary SantaRun gehouden. De organisatie hoopt dat er minimaal 500 deelnemers verkleed als kerstman of kerstvrouw de 3,5 km wandeltocht door het centrum van Mijdrecht gaan volbrengen. De opbrengst van deze SantaRun is voor Stichting Hulphond Mijdrecht en de Aalsmeerse- en Mijdrechtse-Moederverwendagen.
Tientallen bedrijven uit de regio (o.a. Mica IT, Stieva, Walraven en Rabobank) ondersteunen het evenement.

Vanaf 16.00 uur wordt het publiek al in feest- en kerststemming gebracht door een DJ BOES en dweilorkest Dorst. Om 16.30 uur begint de ludieke warming-up met Jazz-& Showballet Nicole. Om 17.00 uur lost burgemeester Divendal het startschot voor de gezellige wandeling door Mijdrecht.
Deelnemers kunnen zich inschrijven via website www.mijdrecht.rotarysantarun.nl.

Voor € 15,- mag je deelnemen en krijg je een compleet kerstmannenpak, inclusief muts en baard; kinderen betalen slechts € 10,-. Dit jaar bestaat er ook de mogelijkheid om in eigen kerstmannenpak deel te nemen. Je hoeft dan alleen maar een startnummer a € 7,50 te kopen bij een van de uitgiftepunten (zie website voor de adressen).

Er zijn prijzen te winnen in vier categorieën: de jongste deelnemer, de oudste deelnemer, origineelste deelnemer en bedrijf/vereniging/club met de meeste inschrijvingen gaan met een prachtige bokaal naar huis.
Om 18.15 uur sluit de finish. Na de prijsuitreiking kun je tijdens het SantaRun-après-ski-feest nog lang nagenieten.

laatst bijgewerkt op: 16 nov 2016 13:34Family Mijdrecht

De SantaRun vorig jaarTerug

Family Mijdrecht