Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Gratis vuurwerk tijdens de vuurwerkvoorverkoop bij Tuincentrum De Huifkar

Datum: 12 december 2015
Bron: ingezonden stukken

De Sint is alweer een week de deur uit en dat betekent dat we over drie weken knallend het nieuwe jaar ingaan. En als je aan knallend denkt: denk je aan Tuincentrum De Huifkar waar ze in de decembermaand een ruim assortiment aan vuurwerk verkopen.

De online vuurwerkverkoop via www.dehuifkar.com is inmiddels al van start maar sinds deze week kan je ook rondneuzen in de showroom. In de voorverkoop bestellen is niet alleen makkelijk maar ook voordelig. Wanneer u vroegtijdig uw vuurwerk bestelt profiteer je niet alleen van de beste prijs maar krijg je bij de bestelling ook tot 100,- euro aan gratis vuurwerk*.

Het Tuincentrum nodigt u graag uit in de showroom om een toelichting te geven op het assortiment. Wanneer u het liever thuis op uw gemak bekijkt ga dan naar de website waar de meeste producten me een video worden toegelicht.

Wilt u ook op de hoogte blijven van het laatste nieuws en de beste acties: volg Tuincentrum De Huifkar op Twitter en/of Facebook. Binnenkort start de vuurpijlenactie dus blijf ons volgen!

De vuurwerkfolder is afgelopen vrijdag samen met de Groene Venen huis-aan-huis bezorgd. Wilt u de folder online bekijken: klik hier.

*Bij een bestelling met een winkelwaarde boven de 50,- euro

laatst bijgewerkt op: 16 nov 2016 13:34Family MijdrechtTerug

Family Mijdrecht