Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Achtervolging dure sportwagen na inbraak Abcoude

Datum: 20 november 2012
Bron: RTV Ronde Venen

Abcoude - Bij een woninginbraak werd in de vroege ochtend van dinsdag 20 november onder andere een dure sportwagen gestolen.

Rond 04:30 uur werden de bewoners van een woning aan de Doude van Troostwijkstraat wakker van geluiden in de woning. Vervolgens hoorden zij een auto die vanaf hun oprit wegreed. Toen de bewoner uit het raam keek, zag hij dat het zijn eigen dure sportwagen was.

Hij belde 1-1-2 en agenten die in de omgeving naar de auto uitkeken, zagen de auto op de A2 in de richting van Utrecht rijden. Zij gingen er achteraan, maar de verdachte reed met een snelheid van zo'n 200 km/u, wat de agenten niet bij konden houden. Bij de afslag De Wetering raakten de agenten het zicht op het voertuig kwijt.

Met behulp van het track-and-trace systeem in de auto, werd de dure bolide aangetroffen op de Professor Jan Bronnerlaan in Utrecht. De verdachte(n) bleken inmiddels te zijn gevlogen. De auto is door een takelbedrijf veiliggesteld.

Bij de woning aan de Doude van Troostwijkstraat bleek te zijn ingebroken, waarbij onder andere computerapparatuur en de dure sportwagen waren buitgemaakt.

laatst bijgewerkt op: 16 nov 2016 13:34Family Mijdrecht

Terug

Family Mijdrecht