Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Vuurpijlen actie van De Huifkar is weer van start

Datum: 24 december 2013
Bron: Tuincentrum De Huifkar

In de maand december zijn leuke prijzen te winnen bij de vuurwerkpijlactie van De Huifkar. Vindersloon voor de (nep) vuurwerkpijl is siervuurwerk. De vuurpijlen kunnen overal opduiken in gemeente De Ronde Venen en zijn te herkennen aan het fel roze vuurwerk logo. Houd goed je omgeving in de gaten, want iedere week worden weer nieuwe pijlen verstopt. Volg voor het laatste nieuws over de actie ons ook op Facebook (vuurwerkDRV) en Twitter (vuurwerkDRV) en wie weet ben jij sneller op de hoogte van de laatste verstopplekken dan je vrienden.

Spelregels

  1. De vuurpijlenactie loopt tot en met 31 december 2013.
  2. De nepvuurpijlen zijn verstopt in De Ronde Venen. Abcoude, Amstelhoek, Baambrugge, De Hoef, Mijdrecht, Vinkeveen, Waverveen en Wilnis.
  3. Neem je prijs in ontvangst van 28 december t/m 31 december bij tuincentrum De Huifkar, Oosterlandweg 32 in Mijdrecht. Hierbij neem je de gevonden kaart mee en kan je een mooi stuk vuurwerk uitzoeken uit de pijlenbox.
  4. Winnaars onder de 16 jaar moeten onder begeleiding van hun ouder(s)/verzorger(s) de prijs ophalen.
  5. De winnaar moet zich op verzoek kunnen identificeren.
  6. Niet geïnde prijzen komen na afloop van deze actie te vervallen op 1 januari 2014.
  7. De prijzen kunnen niet worden ingewisseld tegen contant geld of tegoedbonnen.
  8. Tuincentrum De Huifkar behoudt zich het recht voor om dit spel te beëindigen of de regels, prijzen, voorwaarden, bepalingen of informatie te wijzigen zonder voorafgaande kennisgeving.
  9. Tuincentrum De Huifkar is niet aansprakelijk voor eventuele nadelige gevolgen of enigerlei schade voor deelnemers, voortvloeiend uit deelname aan deze actie.

laatst bijgewerkt op: 16 nov 2016 13:34Family Mijdrecht


Terug

Family Mijdrecht