Notice: Undefined variable: aExtraHeaders in /var/www/vhosts/petershotnews.nl/domains/petershotnews.nl/public_html/controllers/news.cont.php on line 89

Notice: Undefined variable: aExtraHeaders in /var/www/vhosts/petershotnews.nl/domains/petershotnews.nl/public_html/controllers/news.cont.php on line 98

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/petershotnews.nl/domains/petershotnews.nl/public_html/controllers/news.cont.php on line 98
Vernieuwde website voor Politie.nl live - Peters Hotnews.nl
Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Vernieuwde website voor Politie.nl live

Datum: 09 november 2012
Bron: ingezonden stukken

Vanaf vandaag is www.politie.nl vernieuwd. Met de vernieuwingen op Politie.nl willen we de communicatie met u vereenvoudigen: alle politie informatie is vanaf nu te vinden op één website.

Waarin voorziet het nieuwe Politie.nl?
Uiteraard is er op de site divers landelijk politienieuws te vinden en informatie over politieaanpak, projecten en campagnes. Zeven dagen per week, 24 uur per dag werkt een landelijke redactie aan nieuws voor u op het gebied van veiligheid en wat de politie allemaal doet.
Op basis van een woonplaats of postcode vindt u nu direct voor u belangrijke lokale informatie, zoals hoe u in contact komt met uw wijkagenten en/of uw wijkteam, politiebureaus en (lokale) projecten.

Maar, op het vernieuwde Politie.nl is ook alles te vinden over door de politie gezochte criminelen, landelijk of in uw woonplaats. U helpt ons zo direct criminelen aan te houden en zaken op te lossen. Ook vindt u hier een landelijke database voor wat betreft vermiste personen en kinderen. Actuele AMBER alerts zijn uiteraard ook direct zichtbaar.

Wat kan ik met het vernieuwde Politie.nl?
Uiteraard kunt u nog steeds via internet aangifte bij ons doen. Met het beantwoorden van drie korte vragen krijgt u advies over de wijze van aangifte doen. Dit kan naast internet, ook in bepaalde gevallen telefonisch en uiteraard op een politiebureau (al dan niet op afspraak).

Met het vernieuwde Politie.nl doet u eenvoudig een melding. Wordt er bij u in de buurt regelmatig te hard gereden of ervaart u overlast? Dat kunt u online aan ons melden.

Bij elk opsporingsbericht staat een tipformulier. Hiermee levert u met uw tip direct een bijdrage aan het vergroten van de veiligheid in uw buurt. Via Politie.nl vragen wij u ook mee te denken bij het oplossen van misdrijven waar wij onderzoek naar doen.

Mobiele versie website
Politie.nl heeft ook een mobiele versie. Hiermee heeft u altijd en overal beschikking over politie informatie via uw smartphone. Bij de mobiele website wordt deze informatie zelfs op basis van uw geografische locatie op dat moment aangepast. Ook meld u eenvoudig iets bij de politie.

Daarnaast zijn zowel de nationale opsporingslijst, met gezochte personen uit heel het land, als alle opsporingsberichten mobiel te raadplegen.

Toegankelijk en klantvriendelijk
De afgelopen periode is door de politie hard gewerkt aan het nieuwe Politie.nl. Grote klantvriendelijkheid van de site en het breed toegankelijk zijn van nieuws en informatie zijn punten waarop flink is geïnvesteerd. Alle politie-informatie is nu via één website te vinden, dit biedt een betere online service.

www.politie.nl

laatst bijgewerkt op: 16 nov 2016 13:34Karwei Vacatures Mijdrecht

Terug

Karwei Vacatures Mijdrecht