Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Jeugdbrandweerleden Vinkeveen scoren tijdens landelijk examen

Datum: 05 november 2012
Bron: ingezonden stukken

Afgelopen zaterdag 3 november jl. hebben zes leden van de jeugdbrandweer Vinkeveen deelgenomen aan het examen aspirant lid jeugdbrandweer. Ondanks de zenuwen mochten alle leden aan het eind van het examen hun diploma in ontvangt nemen!
Het landelijke examen voor de jeugdbrandweerleden wordt georganiseerd door de Stichting Jeugdbrandweer Nederland en vindt eenmaal per jaar plaats in Utrecht. Vanuit het gehele land komen die dag jeugdbrandweerleden naar Utrecht om te pogen hun junioren of aspirantendiploma te behalen. Het examen begint voor alle leden eerst met een theorie toets waarin vragen gesteld worden over allerlei brandweerzaken, zoals de organisatie, blusmiddelen, materialen etc.

Nadat het theorie examen achter de rug is mag iedereen aansluitend deelnemen aan de praktijkopdrachten. Bij verschillende onderdelen mogen de jeugdbrandweerleden onder toeziend oog van de examinator de theoretische kennis in de praktijk brengen waarbij netheid en veiligheid natuurlijk voorop staan.

Voor de leden uit Vinkeveen is het examen zeer succesvol verlopen! Na weken van goede voorbereiding en training slaagden zij allemaal voor de theorietoets en de praktijkopdrachten. Dit leverde dan ook het felbegeerde certificaat op! Een prestatie op trots op te zijn!
De geslaagden leden van de jeugdbrandweer Vinkeveen zijn:
• Mischa Borger
• Jesper Rijnders
• Bart Moen
• Brend Pepping
• Marijne Freriks
• Kelvin Doornekamp

laatst bijgewerkt op: 16 nov 2016 13:34Hollandse AVond Mijdrecht

Terug

Hollandse AVond Mijdrecht