Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Poging inbraak juwelier in centrum Mijdrecht

Datum: 06 november 2012
Bron: www.petershotnews.nl

Mijdrecht - Drie mannen braken in de nacht van zondag 4 op maandag 5 november bij een juwelier in. Zij wisten te ontkomen.

Rond 03.00 uur kreeg de politie de melding dat er een inbraak gaande was bij een juwelier aan de Dorpsstraat. Direct gingen meerdere politie-eenheden die kant op. Ter plaatse bleek dat de vogels al waren gevlogen. Getuigen verklaarden dat drie mannen de inbraak hadden gepleegd. Daarbij was de voordeur vernield, hadden zij vermoedelijk sieraden gestolen en waren er met zijn drieën op één scooter vandoor gegaan. Bij het onderzoek in de omgeving troffen agenten de verdachten niet meer aan.

De verdachten reden met zijn drieën op één grijze bromscooter. De bestuurder droeg een zwarte pothelm (een helm zonder kinbescherming). Zij gingen ervandoor in de richting van het Raadhuisplein.

Aan getuigen van de inbraak en aan mensen die de verdachten, drie mannen op één scooter, hebben zien rijden, wordt verzocht contact op te nemen met de politie van district Rijn & Venen op telefoonnummer 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800-7000.

De scooter bleek eerder gestolen te zijn in Mijdrecht.

laatst bijgewerkt op: 16 nov 2016 13:34Hollandse AVond Mijdrecht

Terug

Hollandse AVond Mijdrecht