Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Aanrijding tussen fietsers leidt naar verdachte van diefstal

Datum: 01 november 2012
Bron: www.petershotnews.nl

Mijdrecht Een aanrijding tussen twee fietsers op de Industrieweg leidde woensdagmiddag naar een winkeldief die ook nog onder invloed bleek te zijn. De verdachte is ingesloten.

Agenten snelden naar een aanrijding tussen twee fietsers op de Industrieweg. Een van de bestuurders was na de aanrijding weggerend maar door omstanders tegengehouden. Omdat de aangereden tegenpartij, een vrouw, letsel had aan haar knie en schade aan haar fiets, werd de weggerende man aangehouden voor verlaten plaats ongeval. Op de achtergelaten fiets ontdekten de agenten diverse kledingstukken met de prijskaartjes en beveiligslabels er nog aan. De kleding bleek na onderzoek te zijn gestolen bij de Zeeman en Terstal in Mijdrecht. De verdachte, een 23-jarige Pool, bleek behoorlijk diep in het glaasje te hebben gekeken.

De ademanalyse wees uit dat de man ruim 3,5 keer de toegestane maximum hoeveelheid alcohol had genuttigd. Tegen de verdachte wordt proces-verbaal opgemaakt terzake rijden onder invloed, verlaten plaats ongeval en diefstal van kleding.

laatst bijgewerkt op: 16 nov 2016 13:34Hollandse AVond Mijdrecht

Terug

Hollandse AVond Mijdrecht