Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Huldiging tijdens jaarvergadering brandweer Abcoude

Datum: 16 oktober 2012
Bron: VRU

Tijdens de jaarvergadering van de VRU brandweer Abcoude op woensdag 10 oktober jl. zijn diverse vrijwilligers door de postcommandant en het hoofd Incidentbeheersing gehuldigd.

Na een welkomstwoord door postcommandant Jeroen Prenger, deed hij een terugblik op het afgelopen jaar. Na afloop van de vergadering waren de partners welkom zodat ook zij het uitreiken van de certificaten en diploma's en de huldigingen konden bijwonen.

Na vier jaar trouwe dienst werd afscheid genomen van Gabriel Deak die per 1 oktober jl. het korps heeft verlaten. Anton Schrikenberg werd nog in het zonnetje gezet voor zijn jarenlange inzet voor het korps en het nog steeds opleiden en begeleiden van de oppervlakteredders van post Abcoude. De volgende diploma's en certificaten werden uitgereikt:

  • Anne Verweij: Rijksdiploma manschap A. Zij is nu volledig inzetbaar als brandweervrouw/ hulpverleenster.
  • Ben Wassink, Michel Klanke en Jeroen Prenger: certificaat ‘oefenleider'.
  • Jeroen Prenger en Rocha Boucher: onderscheiding voor 12,5 jaar trouwe dienst bij brandweer Abcoude.

Allen van harte gefeliciteerd!

Brandweer Abcoude zoekt jou
Trekt de brandweer jou ook, de saamhorigheid en je samen inzetten voor de veiligheid van Abcoude? Ben je beschikbaar op het moment dat je pieper gaat, op verschillende momenten van de dag èn nacht? Dan is de brandweer Abcoude misschien wel op zoek naar jou. De brandweer zoekt nieuwe brandweermannen en -vrouwen. Uiteraard staat hier een vergoeding tegenover. Wilt u nader kennismaken met het korps? Maak dan een afspraak om een oefenavond op woensdagavond te bezoeken via [email protected] of via www.brandweerabcoude.nl.

Veiligheidsregio Utrecht
De Veiligheidsregio Utrecht is een samenwerkingsverband van de 26 Utrechtse gemeenten. De VRU coördineert de veiligheid van alle inwoners in de provincie Utrecht.

laatst bijgewerkt op: 16 nov 2016 13:34Family Mijdrecht

Terug

Family Mijdrecht