Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Gemeente vraagt hulp inwoners over gemeentelijke informatiepagina

Datum: 11 oktober 2012
Bron: Gemeente De Ronde Venen

De Ronde Venen - Informatie van de gemeente, waaronder de officiële bekendmakingen, kan voor u heel belangrijk zijn. Met dit bericht willen wij u graag informeren over hoe u deze informatie kunt verkrijgen. Aanleiding voor deze brief is onder meer dat het huis-aan-huisblad waarin de gemeentelijke informatiepagina staat de afgelopen periode niet overal in de gemeente even goed is bezorgd. Met deze melding willen wij u graag informeren over hoe u deze informatie kunt verkrijgen. Daarnaast zijn wij ons als gemeente aan het oriënteren hoe wij u op termijn het beste kunnen informeren.

Waar vindt u het gemeentenieuws?

  • U kunt het lezen op de website van de gemeente: www.derondevenen.nl onder Actueel, Nieuws, Gemeentelijke informatiepagina.
  • De officiële bekendmakingen in uw omgeving (aanvragen voor omgevingsvergunningen, evenementen en dergelijke) kunt u ook volgen via www.overheid.nl door uw postcode daar in te vullen.
  • Wij plaatsen op dit moment onze gemeentepagina in het Witte Weekblad dat huis aan huis hoort te worden bezorgd, behalve bij woningen met een Nee-Nee sticker. Wanneer u dit blad niet ontvangt, kunt u dit hen laten weten: www.witteweekblad.nl of 088 824 8240 (lokaal tarief do/vr/ma van 10.00 – 16.00 uur). U kunt het ook aan de gemeente melden via [email protected] of 0297 29 16 16 (ma t/m do van 8.30-17.00 of vr van 8.30-12.30 uur). Overigens kunt u het Witte Weekblad ook op diverse drukbezochte plekken afhalen (supermarkten, serviceloketten). Tegelijkertijd wordt de zorgvuldige huis-aan-huisbezorging aangescherpt.

Informatie van de gemeente
De wijze waarop wij u als gemeente moeten informeren wordt door de wet vanaf 2014 opnieuw geregeld. Gemeenten zijn dan verplicht alle informatie op een eenduidige, toegankelijke manier op internet te publiceren. Wij zijn ons aan het oriënteren hoe wij aan deze verplichting - en wat wij daarop aanvullend zouden willen doen - invulling gaan geven. Bijvoorbeeld de vraag of en hoe wij naast internet nog andere (nieuwe) media gaan gebruiken. Wilt u hierover meedenken of hebt u suggesties, dan kunt u contact opnemen met Esther Deerenberg ([email protected] of 0297 55 15 58).

laatst bijgewerkt op: 16 nov 2016 13:34Family Mijdrecht

Terug

Family Mijdrecht