Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Inbrekers vluchten in auto in Abcoude, getuigen gezocht

Datum: 19 september 2012
Bron: Politie Utrecht

Op dinsdagochtend 18 september betrapt een getuige twee inbrekers op heterdaad. Zij gaan ervandoor en weten te ontkomen.
Rond 10.10 uur ziet een buurtbewoner op de Heinkuitenstraat twee onbekende mannen in een woning. Hij spreekt het tweetal op straat aan. Daarop rennen de mannen weg en gaat de buurtbewoner achter hen aan. De twee laten daarbij een tas met daarin een laptop vallen. Zij springen in een zwarte auto en gaan ervandoor.
De buurtbewoner loopt terug naar de woning en belt de politie. In de woning blijkt te zijn ingebroken, waarbij onder andere de laptop was gestolen, die de inbrekers bij hun vlucht hadden laten vallen.

Signalementen

  • Getinte jongeman van 18-25 jaar, ± 1.70 meter, slank postuur, kleine snor en hij droeg een bruin vest, blauwe spijkerbroek en zwarte schoenen;
  • Getinte jongeman van 18-25 jaar, ± 1.70 meter, slank postuur en smal gezicht en hij droeg een blauwe spijkerbroek en witte sportschoenen. De twee gingen ervandoor in een zwarte auto.

Aan getuigen van de inbraak en aan mensen die de inbrekers in de zwarte auto hebben gezien, wordt verzocht contact op te nemen met de politie van district Rijn & Venen op telefoonnummer 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800-7000.

laatst bijgewerkt op: 16 nov 2016 13:34Family Mijdrecht

Terug

Family Mijdrecht