Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Foto's brandweer open dag Abcoude online

Datum: 09 september 2012
Bron: VRU

Na weken van veel voorbereiding was zaterdag 8 september jl. de Open Dag van de VRU brandweer in Abcoude. Het was duidelijk dat de brandweer een warm hart wordt toegedragen, want de dag was drukbezocht. Ook het weer zat mee, dus alle ingrediënten voor een gezellig dagje uit waren aanwezig.

De brandweer hield diverse demonstraties waarna het publiek het ook mocht proberen zoals knippen met redgereedschap. De kinderen konden een rondje meerijden met een brandweerwagen en ze konden met een lage druk spuit bordjes omspuiten. Dit werd volop gedaan. De voertuigen en kraampjes werden goed bezocht. Met de ballonnenwedstrijd kozen 120 ballonnen het ruim. De drie ballonnen die na één maand het verst zijn gekomen, winnen een prijs. De prijswinnaars worden over een maand hier bekendgemaakt. Tijdens de Open Dag moest de brandweer ook nog weg voor het echte werk, namelijk voor een brand in Nigtevecht. Om 17.00 uur was de Open Dag ten einde en kan de brandweer terugkijken op een zeer geslaagde dag.

Brandweer Abcoude zoekt jou
VRU brandweerpost Abcoude liet tijdens deze dag zien wie zij zijn en wat zij betekenen voor de gemeenschap Abcoude. Trekt de brandweer jou ook, de saamhorigheid en je samen inzetten voor de veiligheid van Abcoude? Ben je beschikbaar op het moment dat je pieper gaat, op verschillende momenten van de dag èn nacht? Dan is de brandweer Abcoude misschien wel op zoek naar jou. De brandweer zoekt nieuwe brandweermannen en -vrouwen. Uiteraard staat hier een vergoeding tegenover. Kon u niet op de Open Dag komen of wilt u nader kennismaken met het korps? Maak dan een afspraak om een oefenavond op woensdagavond in oktober te bezoeken via [email protected] of via www.brandweerabcoude.nl. Vanaf begin oktober wordt er contact met u opgenomen.

Sponsors
Deze geslaagde Open Dag is mede mogelijk gemaakt dankzij de vele sponsors. De VRU brandweer bedankt: Keurslagerij Pouw, Bastax Adviesbureau, Albert Heijn, Plus Supermarkt Koot, Woorts VOF Slagerij, Fa. W. Kuiper & Zn Verhuizingen, Raadhuis Makelaardij, Peps Tenten, Snackbar Van Schaick, Bouw- en aannemersbedrijf van Walbeek, Gall & Gall, Remco's brood en taartjes, Bakkerij Both, Beun de Ronde BV, Kenbri Fire Fighting Equipment, Marco Bakker Fotografie, Firma Liefhebber IIzerwaren, Slagerij Jan Konijn, Restaurant Jess, HT Licht en Geluid verhuur, DBD Interiors en Volendammer Vishandel Cas Buys en zoon standplaats Abcoude.

Veiligheidsregio Utrecht
De Veiligheidsregio Utrecht is een samenwerkingsverband van de 26 Utrechtse gemeenten. De VRU coördineert de veiligheid van alle inwoners in de provincie Utrecht.

Klik hier voor de foto´s in het fotoalbum op 0297-online.nl.

laatst bijgewerkt op: 25 feb 2018 19:26Family Mijdrecht

Terug

Family Mijdrecht