Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Gewonden bij frontale scooteraanrijding N201 Mijdrecht

Datum: 23 augustus 2012
Bron: www.petershotnews.nl

Mijdrecht - Twee bromfietsers zijn donderdag 23 augustus frontaal met elkaar in botsing gekomen.

Rond 06.10 uur kreeg de politie een melding van een ongeval op het fietspad van de Mijdrechtse Zuwe (N201)  ter hoogte van het tankstation de Shell.

Ter plaatse bleek dat een 18-jarige bromfietser uit Mijdrecht rijdend in de richting van Amstelhoek een voor hem rijdende fietser in had gehaald. Door deze inhaalmanoeuvre botste hij frontaal tegen een 61-jarige bromfietser uit Uithoorn die in de richting van Mijdrecht reed. Beiden kwamen ten val waarbij de Uithoornaar in de sloot belandde.

Een getuige, een 53-jarige man uit Wilnis, aarzelde niet, sprong in de sloot en haalde het slachtoffer eruit. De 18-jarige heeft vermoedelijk een hersenschudding opgelopen en is even buiten bewustzijn geweest. De Uithoornaar loopt diverse botbreuken op.

De twee slachtoffers werden naar twee verschillende ziekenhuizen vervoerd. De Verkeersongevallendienst stelt een onderzoek in naar de toedracht. De bromfietsen zijn meegenomen voor technisch onderzoek.

De politie wil graag in contact komen met de ingehaalde fietser. Hij is na het ongeval doorgefietst, maar kan mogelijk meer vertellen over het ongeval. Hij wordt gevraagd contact op te nemen met de politie op het bureau in Mijdrecht, telefoonnummer 0900-8844.

Foto's & video: Peter Bakker (A-side media)

laatst bijgewerkt op: 16 nov 2016 13:34Hollandse AVond Mijdrecht

Terug

Hollandse AVond Mijdrecht