Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Twee doden bij ongeluk N212 Woerdense Verlaat

Datum: 17 augustus 2012
Bron: petershotnews.nl

Wilnis/Woerdense Verlaat - Op woensdag 15 augustus vond een ongeval plaats waarbij twee vrouwen om het leven kwamen en een man ernstig gewond raakte.

Rond 13.20 uur reed een 79-jarige automobilist uit Lisse de kruising op vanaf de Lange Meentweg met de provinciale weg N212. De auto kwam in botsing met een vrachtauto, die richting Woerden reed. Twee traumahelikopters, diverse ambulances en de brandweer kwamen naar de plaats van het ongeval om hulp te verlenen.

Een 80-jarige vrouw uit Lisse, die in de personenauto zat, overleed ter plaatse aan haar verwondingen. Een tweede inzittende van de personenauto, een vrouw van 74 jaar uit Lisse, raakte zeer ernstig gewond. De vrouw werd met spoed overgebracht naar het ziekenhuis in Amsterdam waar zij korte tijd later bezweek aan haar verwondingen. De ernstig gewonde 79-jarige automobilist is door de brandweer uit de auto bevrijd en werd met de ambulance naar het ziekenhuis overegebracht.

De 20-jarige bestuurder van de vrachtauto uit Weesp bleef ongedeerd. Hij is overgebracht naar het bureau voor een verklaring. Uit een blaastest bleek dat hij geen alcohol gedronken had.

De Verkeersongevallenanalysedienst stelt een onderzoek in naar de toedracht. Het weggedeelte van de provinciale weg N212 tussen de Bovendijk en de rotonde naar de N401/Kockengen is gedurende het onderzoek en het wegtakelen van de betrokken voertuigen enkele uren afgesloten geweest.

Foto's & video: Peter Bakker (A-side media)

laatst bijgewerkt op: 16 nov 2016 13:34Terug