Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Mannen stelen trilplaat uit bouwmarkt Uithoorn

Datum: 13 augustus 2012
Bron: Politie Amsterdam-Amstelland

Drie mannen lopen zaterdagmiddag 2 juni zonder te betalen weg met een trilplaat uit de hal van bouwmarkt Multimate in Uithoorn. Van de diefstal zijn beelden, evenals van een eerder bezoek diezelfde ochtend, waarbij de mannen in de winkel wat kochten. De beelden zijn op www.depolitiezoekt.nl geplaatst.

Op het parkeerterrein van bouwmarkt Multimate in Uithoorn parkeert zaterdagochtend 2 juni rond openingstijd, omstreeks 09.00 uur, een donkerkleurige stationwagon, vermoedelijk een Rover type 400 Tourer, met een aanhanger. Drie mannen stappen uit en lopen naar de ingang van de winkel. Een van de mannen bindt een hond, vermoedelijk een lichtkleurige Amerikaanse buldog of een Boxer, vast aan een paal bij de ingang.

Een van de mannen informeert bij de servicebalie naar de huurprijs van een trilplaat, een apparaat dat bij het bestraten van paden of wegen gebruikt wordt om grond aan te trillen. Het drietal koopt een aantal artikelen en verlaat dan de bouwmarkt. Opvallend is, dat een van de mannen praat met een accent uit het oosten van het land.

Een paar uur later, omstreeks 12:15 uur, komen de drie mannen terug. Terwijl een van hen de hond uitlaat, lopen de andere twee naar binnen. In de hal bij de ingang pakken ze een trilplaat en rijden die naar buiten. Samen met de derde man laden ze de trilplaat op een aanhanger en rijden weg. De mannen zijn te zien op camerabeelden van de winkel.

De beelden van de mannen zijn op de website www.depolitiezoekt.nl geplaatst. Wie (een van) hen kent of herkent, wordt dringend verzocht het tipformulier op www.depolitiezoekt.nl in te vullen of contact op te nemen met de politie via 0900 - 8844. Anoniem bellen kan ook via Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000.

Klik hier voor de beelden van de mannen.

laatst bijgewerkt op: 16 nov 2016 13:34Hollandse AVond Mijdrecht

Terug

Hollandse AVond Mijdrecht