Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Zakelijk conflict in Baambrugge, aanhouding met getrokken pistolen

Datum: 19 juli 2012
Bron: Politie Utrecht

Baambrugge/Utrecht - Een zakelijk conflict in Baambrugge leidde ertoe dat agenten met getrokken pistolen twee verdachten in Utrecht aanhielden.

Rond 10.30 uur kreeg de politie de melding dat er een zakelijk conflict zou zijn bij een pand aan de Donkervlietse Binnenweg. Daarbij zou verbaal met het gebruik van een vuurwapen zijn gedreigd. Meerdere politie-eenheden gingen die kant op. Terwijl agenten onderweg waren, kwam de melding dat twee mannen in een auto waren weggereden. Een motoragent zag de auto op de Rijksweg A2 in de richting van Utrecht rijden. Hij ging achter de auto aan en vroeg in verband met een mogelijk vuurwapen meer politie-eenheden ter plaatse. Op de Lundlaan werd de auto aan de kant gezet. Middels een uitpraatprocedure, waarbij agenten gebruik maakten van hun vuurwapen, werden de beide inzittenden uit de auto gepraat. De twee, mannen van 43 jaar uit Kerkenveld en Elim, werden geboeid. Bij hun fouillering en in hun auto werd geen vuurwapen aangetroffen. Agenten brachten de twee over naar het politiebureau.

Agenten spraken in Baambrugge met een 59-jarige Braambruggenaar. Hij verklaarde een zakelijk conflict met de twee mannen te hebben, waarbij zij verbaal hadden gedreigd een vuurwapen te pakken. De Baambruggenaar deed aangifte van bedreiging. De politie onderzoekt wat er precies is gebeurd.

laatst bijgewerkt op: 16 nov 2016 13:34Hollandse AVond Mijdrecht

Terug

Hollandse AVond Mijdrecht