Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Bedreiging met steekwapen in Abcoude

Datum: 16 juli 2012
Bron: Politie Utrecht

Abcoude - Een jongeman werd in de nacht van zondag 15 op maandag 16 juli bedreigd met een steekwapen en beroofd.

Rond 01.15 uur liep een 20-jarige jongeman uit Amsterdam over de Broekzijdselaan. Hij zag daar een man lopen, die hij vlak daarvoor ook al op de Spoorlaan had gezien. De man liep met hem mee, sprak hem aan en haalde plotseling een steekwapen tevoorschijn. Zij liepen op dat moment op de Broekzijdselaan ter hoogte van de Achter de Kerken. De straatrover eiste geld en ging er vervolgens met een geldbedrag vandoor. Het slachtoffer liep naar de woning van een familielid, waar hij de politie belde.

Meerdere politie-eenheden stelden een onderzoek in de omgeving van de Broekzijdselaan in, maar troffen de verdachten niet meer aan.

Signalement
De verdachte was een blanke man, ± 24 jaar, ongeveer 1.80 meter, zeer kort haar of kaal (was moeilijk te zien door baseballpetje), stoppelbaard en een ver vooruitstaande kaak. Hij had een baseball-petje op. De man praatte met een accent en het slachtoffer vermoed dat de man van Oost Europese afkomst is en dat hij mogelijk drugsgebruiker is.

Aan getuigen van de straatroof en aan mensen die de verdachte op of in de omgeving van de Broekzijdselaan hebben gezien of hem menen te herkennen, wordt verzocht contact op te nemen met de politie van district Rijn & Venen op telefoonnummer 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800-7000.

laatst bijgewerkt op: 16 nov 2016 13:34Terug