Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Huldigingen op brandweeravond in Vinkeveen

Datum: 25 juni 2012
Bron: VRU

Op 23 juni jl. vond de jaarlijkse gezamenlijke brandweeravond van de brandweerkorpsen Abcoude, Mijdrecht, Vinkeveen en Wilnis plaats. In het bijzijn van Lex Tillart, het hoofd Incidentbeheersing van het brandweerdistrict Rijn & Venen waar deze korpsen onder vallen, was er bijzondere aandacht voor diploma's en jubilarissen.

Onderscheidingen werden uitgereikt aan Arjan Kok, Patrick Leliveld, Remco Oldenburger en Sander Strik voor 12½ jaar brandweerdienst. Respectabele prestaties om je met zo veel enthousiasme in te zetten voor een organisatie!
Diploma's waren er voor Geurt Plomp (Chauffeur/pompbediener), Lieke Feijen en Chris Huijbreghs (Brandweerchauffeur licht), Ruud Scholten (Manschap A) en Oscar van Kouwen (Duikploegleider). Valerie Feddema en Bart van Asselen kregen een certificaat voor de functie oefenleider.

Zeven nieuwe vrijwilligers hebben dit jaar de korpsen versterkt, namelijk twee in Abcoude, twee in Mijdrecht, twee in Vinkeveen en één in Wilnis. In een tijd waarin het moeizaam is nieuwe vrijwilligers te vinden, is het een unicum dat er in één jaar tijd zeven nieuwe leden zich hebben aangemeld. Het merendeel van hen komt van de jeugdbrandweer. Brandweerkorps Abcoude is nog op zoek naar nieuwe enthousiaste brandweervrijwilligers. Heb je altijd al brandweerman of -vrouw willen worden? Woon je in Abcoude? Ga je fysieke uitdagingen niet uit de weg en wil jij je inzetten voor de veiligheid van anderen? Kom dan eens kijken op een oefenavond op woensdag of bel 088 - 878 2300 voor meer informatie.

Veiligheidsregio Utrecht
De Veiligheidsregio Utrecht is een samenwerkingsverband van de 26 Utrechtse gemeenten. De VRU coördineert de veiligheid van alle inwoners in de provincie Utrecht.

Foto: Peter Bakker

laatst bijgewerkt op: 16 nov 2016 13:34Hollandse AVond Mijdrecht

Terug

Hollandse AVond Mijdrecht