Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Nederland-Duitsland in de EK Tent De Ronde Venen

Datum: 13 juni 2012
Bron: EK Tent De Ronde Venen

Regio - Woensdagavond speelt Nederland tegen Die Mannschaft. Uiteraard moeten we Nederland met zijn allen aanmoedigen om deze wedstrijd te winnen van Duitsland. De beste plek is de EK Tent De Ronde Venen. Hier is iedereen vanaf 18.00 uur al welkom voor Wiener schnitzel en broodjes braadworst. Om 20.45 uur start de wedstrijd die te volgen is op twee grote schermen. Er kan plaats genomen worden aan één van de grote biertafels of aan de statafels die verspreid door de tent staan. Uiteraard staat de Heineken-tap de hele avond aan.

Win prijzen in de EK Tent
Gedurende de avond geven we een flink aantal prijzen weg. Zo wint de best verklede man, vrouw en kind een cadeaubon ter waarde van € 50,- van Rendez Vous in Mijdrecht. Sponsor Heineken heeft t-shirts beschikbaar gesteld, maar ook speciale VIP arrangementen voor concerten naar keuze in de Ziggo Dome of Heineken Music Hall.

Gratis Wilhelmus Heineken shirt
Bij aankoop van € 50,- aan munten krijg je een gratis Wilhelmus Heineken shirt.

Locatie EK Tent
Door de centrale ligging is de tent goed bereikbaar voor inwoners van Mijdrecht, Wilnis, Vinkeveen en Waverveen. De tent staat aan de Mijdrechtse Dwarsweg 36 (het voormalige Vogelvrij Festival terrein, schuin tegenover BP tankstation). De entree bedraagt € 5,-, en ontvang je twee consumptiemuntjes retour. De tent biedt ruimte aan maximaal 1.000 personen.

Bekijk de website voor de volgende wedstrijden die te zien zijn in de EK Tent, www.ekdrv.nl.

Parkeren: Veenweidebad aan de Ontspanningsweg

laatst bijgewerkt op: 16 nov 2016 13:34Hollandse AVond Mijdrecht

Terug

Hollandse AVond Mijdrecht