Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Groot voetbalfeest in EK Tent De Ronde Venen

Datum: 06 juni 2012
Bron: EK Tent De Ronde Venen

Zaterdag 9 juni wordt er een groot oranjefeest gebouwd aan de Mijdrechtse Dwarsweg. Deze avond speelt het Nederlands elftal haar eerste wedstrijd tegen Denemarken. In de EK Tent De Ronde Venen kunnen inwoners uit De Ronde Venen de wedstrijd volgen op een groot scherm. DJ Jeroen Post (bekend van TMF) zorgt deze avond voor muziek.

De wedstrijd start om 18.00 uur, maar de tent is al open vanaf 16.00 uur. Voor, tijdens en na de wedstrijd kun je eten en drinken in de tent. Voor de wedstrijd kunnen bezoekers kiezen voor een maaltijd van Partycentrum De Meijert en Rendez-Vous. In de tent zijn consumptiemuntjes te koop waarmee kan worden afgerekend. De wedstrijd wordt met een krachtige beamer geprojecteerd op een groot scherm van 5x3 meter. Zo kan iedereen in de tent de wedstrijd goed volgen. Na de wedstrijd barst het echte feest los, met DJ Jeroen Post die de tent op zijn kop zet. De tent sluit uiterlijk om 1.00 uur.

Door de centrale ligging is de tent goed bereikbaar voor inwoners van Mijdrecht, Wilnis, Vinkeveen en Waverveen. De tent staat aan de Mijdrechtse Dwarsweg 36 (het voormalige Vogelvrij Festival terrein, schuin tegenover BP tankstation). De entree bedraagt € 5,-, echter ontvang je twee consumptiemuntjes retour. De tent biedt ruimte aan maximaal 1.000 personen.

Bekijk de website voor de volgende wedstrijden die te zien zijn in de EK Tent, www.ekdrv.nl.

Parkeren: Veenweidebad aan de Ontspanningsweg

Op woensdag 13 juni voor de wedstrijd Nederland - Duitsland hebben we een speciaal menu met o.a. Wiener Schnitzel en Broodjes Braadworst. Vanaf 18.00 uur is de tent open. Aanvang wedstrijd 20.45 uur.

laatst bijgewerkt op: 16 nov 2016 13:34Hollandse AVond Mijdrecht

Terug

Hollandse AVond Mijdrecht