Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Groot voetbalfeest in De Ronde Venen, EK Tent De Ronde Venen

Datum: 30 mei 2012
Bron: De Groene Venen

Nog een paar dagen en dan is het zo ver: het Europees Kampioenschap voetbal in Polen en Oekraïne. Nederland maakt zich op voor een zware poule tegen Denemarken, Duitsland en Portugal. Voetballiefhebbers in De Ronde Venen kunnen dit jaar terecht in een super-EK Tent De Ronde Venen.

Aan de Mijdrechtse Dwarsweg 36 (het voormalige Vogelvrij Festival terrein, schuin tegenover het BP Tankstation) verrijst een grote tent waar 1.000 man alle wedstrijden van het Nederlandse elftal kan volgen. Het live-verslag van de wedstrijd wordt door een krachtige beamer geprojecteerd op een megagroot scherm van ongeveer 20m2. Daarnaast hangen er diverse kleine schermen waardoor de wedstrijd vanuit elke hoek gevolgd kan worden. Het wordt zeer lastig om zo nog een doelpunt te missen. Het evenement is een initiatief van A-side media in samenwerking met Partycentrum De Meijert, Rendez-Vous en Café Het Rechthuis.

Voor, tijdens en na de wedstrijden kunnen bezoekers eten en drinken. Denk bij de wedstrijd Nederland-Duitsland aan bijvoorbeeldbratwurst of schnitzel. Bij de tent zijn muntjes te koop waarmee bezoekers kunnen afrekenen. DJ's zorgen gedurende de avond voor de juiste sfeermuziek zodat we met zijn allen een mooi oranjefeest kunnen bouwen.

Op zaterdag 9 juni wordt de eerste wedstrijd, Nederland-Denemarken, uitgezonden. DJ Jeroen Post (bekend van TMF) zal deze avond zorgen voor de muziek. De tent is geopend vanaf 16.00 uur, de wedstrijd begint om 18.00 uur.

Door de centrale ligging is het evenement goed bereikbaar voor alle inwoners van De Ronde Venen. Zie voor meer informatie de website www.ekdrv.nl. Hier kan men zich ook aanmelden voor een gratis nieuwsdienst via SMS, of zich abonneren op het Twitter-account @ekdrv.

Het programma tot zover bekend:

Zaterdag 9 juni met DJ Jeroen Post
Nederland - Denemarken
Tent open: 16.00 uur (met eten)
Aanvang wedstrijd: 18.00 uur

Woensdag 13 juni
Nederland - Duitsland
Tent open: 18.00 uur (met eten)
Aanvang wedstrijd: 20.45 uur

Zondag 17 juni
Portugal - Nederland
Tent open: 18.00 uur (met eten)
Aanvang wedstrijd: 20.45 uur

De kwartfinale wordt alleen uitgezonden als Nederland door de voorrondes komt.

Halve finale (ongeacht of Nederland speelt)
27 juni en 28 juni
Tent open: 18.00 uur (met eten)
Aanvang wedstrijd: 20.45 uur

Finale (ongeacht of Nederland speelt)
Zondag 1 juli
Tent open: 18.00 uur (met eten)
Aanvang wedstrijd: 20.45 uur

Entree: € 5,00, hiervoor krijgt iedere bezoeker 2 consumptiemunten.
Geen alcohol onder de 16 jaar
De tent is iedere avond tot maximaal 1.00 uur open.

laatst bijgewerkt op: 16 nov 2016 13:34Terug