Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Snelkraak in Mijdrecht

Datum: 14 mei 2012
Bron: Politie Utrecht

Mijdrecht - Twee verdachten pleegden aan het begin van de nacht van zondag 13 op maandag 14 mei een snelkraak. Zij ontkwamen op een scooter.

Rond 00.30 uur zagen getuigen dat een scooter met twee opzittenden op de Dorpsstraat voor een winkel stopten. De twee stapten af, vernielden een ruit van de toegangsdeur van de winkel en gingen naar binnen. Zij kwamen even later beiden met een tas met buit naar buiten. Zij sprongen op de scooter en gingen er over de Dorpsstraat en vervolgens vermoedelijk via de Kerkvaart vandoor.

Bij het zien van de inbraak belden de getuigen direct 1-1-2. Agenten gingen met spoed ter plaatse, maar toen bleken de vogels al te zijn gevlogen. Ook een onderzoek in de omgeving, leverde geen resultaat op. De snelkrakers bleken onder andere sigaretten te hebben gestolen.

Signalement
Bestuurder: man, 1.70-1.80 meter, tenger/slank postuur, donkere kleding, muts en capuchon op/over zijn hoofd en hij sprak Nederlands;
Passagier: man, 1.70-1.80 meter, tenger/slank postuur, donkere kleding, muts en capuchon en vermoedelijk een sjaal voor zijn gezicht. Hij maakte gebruik van een zwart-witgeblokte boodschappentas (blokken van ± 5 bij 5 cm).
Zij reden op een zwarte scooter. De scooter was voorzien van een hoog windscherm.

Aan getuigen van de snelkraak en aan mensen die de verdachten tussen 00.00 uur en 01.00 uur in of in de omgeving van Mijdrecht hebben gezien, wordt verzocht contact op te nemen met de politie van district Rijn & Venen op telefoonnummer 0900-8844.

laatst bijgewerkt op: 16 nov 2016 13:34Terug