Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Situatie rondom geldautomaat Wilnis

Datum: 25 april 2012
Bron: Rabobank

Wilnis - In de nacht van 22 op 23 maart vond een plofkraak plaats bij de geldautomaat van de Rabobank in de Dorpsstraat in Wilnis en moest de bovenetage enige tijd ontruimd worden om de veiligheid van de bewoners te waarborgen. Met als gevolg dat er momenteel geen geldautomaat aanwezig is in Wilnis. Karin van Harteveld, directeur Particulieren van Rabobank Rijn en Veenstromen en Bertien Tweehuijsen, directeur Servicepunt De Ronde Venen, betreuren dit ten zeerste en informeren u graag over de situatie.

Oprechte excuses
Door de plofkraak is het pand beschadigd en omdat dit gerepareerd moet worden en opnieuw aan de veiligheidseisen moet voldoen, is er tijdelijk geen geldautomaat in de Dorpsstraat aanwezig. ‘Wij realiseren ons terdege dat dit veel ongemak met zich meebrengt en we vinden het ontzettend vervelend dat wij u op dit moment niet de service kunnen bieden die u van ons gewend bent. Door u op de hoogte te houden van de vorderingen en een tijdelijke oplossing als alternatief te bieden, hopen wij op uw begrip’ vertelt Karin van Harteveld.

Geldautomaat Dorpsstraat
‘De steeds extremere plofkraken op geldautomaten vormen een te groot risico voor de omgeving. We hebben daarom besloten de geldautomaat in de Dorpsstraat in Wilnis te vervangen door een geldautomaat binnenin het pand. We doen onze uiterste best om deze nieuwe geldautomaat zo snel mogelijk te plaatsen. Helaas zijn we afhankelijk van diverse partijen. Wij informeren u bij het Servicepunt en via onze website www.rv.rabobank.nl wanneer de geldautomaat geplaatst wordt.’
 
‘Ook zijn wij op zoek naar een tweede locatie voor een geldautomaat die gedurende ruimere openingstijden dan het Servicepunt toegankelijk is. Hiervoor hebben we contact opgenomen met Ondernemersvereniging Wilnis en de ledenraadsleden van Kieskring De Ronde Venen. Wij willen u graag tegemoet komen, maar tegelijkertijd staat uw veiligheid en die van uw omgeving voorop!’

Tijdelijke oplossing
Onze dichtstbijzijnde geldautomaten vindt u in Mijdrecht, Vinkeveen en Kockengen . Deze geldautomaten zijn 24 uur per dag toegankelijk. Bent u niet in gelegenheid om van een van deze automaten gebruik te maken? Dan kunt u zich melden bij het Servicepunt in Wilnis. 'Onze medewerkers zorgen dan, in overleg met de Rabobank, voor een passende oplossing’ aldus Bertien Tweehuijsen.

laatst bijgewerkt op: 16 nov 2016 13:34Hollandse AVond Mijdrecht

Terug

Hollandse AVond Mijdrecht