Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

5555e Burgernetdeelnemer in het zonnetje gezet door burgemeester

Datum: 06 januari 2016
Bron: 0297.nl

Woensdagavond werd tijdens de nieuwjaarsreceptie van gemeente De Ronde Venen de 5555 deelnemer van burgernet in het zonnetje gezet door de burgemeester. Het getal 5555 is gekozen omdat de huidige gemeente vijf jaar bestaat.

De 5555 deelnemer was Marleen Kuiper is afkomstig uit de wijk Molenland in Mijdrecht. Marleen is sinds kort lid maar vindt dat iedereen lid moet worden van Burgernet. Het is volgens Marleen een kleine moeite waarmee je de veiligheid vergroot.

De gemeente en politie zijn blij met mensen als Marleen. Door al die extra ogen in de wijk is de pakkans van criminelen vele malen groter. De gemeente is een 'competitie' gestart om het hoogste percentage inwoners deel te laten nemen aan burgernet. Op dit moment staat de gemeente op een tweede plaats binnen de regio Midden-Nederland.

Marleen ontving woensdagavond uit handen van de burgemeester een heerlijke taart voorzien van het Burgernet-logo. Burgemeester Maarten Divendal heeft beloofd de 6000ste deelnemer een 'exclusieve behandeling' te geven.

Klik hier om je aan te melden voor burgernet!

laatst bijgewerkt op: 16 nov 2016 13:34Hollandse AVond MijdrechtTerug

Hollandse AVond Mijdrecht