Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

OPSPORING VERZOCHT: Schietincident bij de Thamerweg Uithoorn

Datum: 12 januari 2016
Bron: AVROTROS

Op zondagochtend 15 november 2015 rond 09.15 uur is een man (38) na het stappen tot twee keer toe beschoten bij de Thamerweg in Uithoorn. Hij werd wonderbaarlijk genoeg niet geraakt en hij kon de bosjes invluchten.

Afterparty 

Het slachtoffer was die nacht uit geweest in Amsterdam en was met iemand meegereden naar Uithoorn omdat daar een afterparty zou zijn. Omdat die er niet was, is hij van het centrum in Uithoorn richting vervoer gaan lopen. 

Eerste schot

Rond de Wilhelminakade op de kruising met de Burgemeester van Meetelenstraat heeft hij ruzie gekregen met een Marokkaanse man in een zwarte Polo. Die heeft daarbij opeens een wapen getrokken en één keer op hem geschoten. Hij werd niet geraakt, en de Polo reed vermoedelijk snel verder. 

Tweede schot 

Het slachtoffer is vervolgens de Thamerweg opgelopen en daar is een Peugeot Partner naast hem gestopt. De man die vanuit de Polo op hem schoot, zat nu opeens op de bijrijdersstoel. Achter het stuur van de bestelwagen zat een blanke man, die uitstapte om de man te beschieten. Omdat die ook mistte kon het slachtoffer vluchten.

Dit bericht is afkomstig van de AVROTROS. Om het gehele bericht te lezen en de foto's te bekijken klikt u hier.

laatst bijgewerkt op: 16 nov 2016 13:34Hollandse AVond Mijdrecht

0297.nl - November 2015


Terug

Hollandse AVond Mijdrecht