Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Politiemacht grijpt vier inbrekers in Abcoude

Datum: 19 januari 2016
Bron: 0297.nl

Niet één, niet twee, maar ruim veertig agenten waren dinsdagavond opzoek naar een stel inbrekers in Abcoude.

De inbrekers hadden eerder die avond ingebroken in een woning in Amstelveen. De politie zat de daders, die Abcoude binnen reden, op de hielen tot dat zij uit de auto sprongen op de Burgemeester van Dedelstraat.

Alle vier de verdachten zetten het op een lopen en vluchtten een naastgelegen weiland in. De politie omsingelde met tientallen agenten het weiland en konden één verdachte in een sloot aanhouden. Ambulancemedewerkers hebben zich om de verdachte, die onderkoeld was, ontfermd.

Niet veel later zagen agenten een vrouw met een drijfnat pak lopen. De agenten spraken de vrouw aan en al gauw bleek dit een Franstalige verdachte te zijn. De vrouw werd in de boeien geslagen.

De politie kamde de hele buurt uit opzoek naar nog twee andere verdachten. Tuinen werden doorzocht en de omgeving werd hermetisch afgesloten. Om er zeker van te zijn dat de verdachten niet konden ontkomen werd een politiehelikopter ingeschakeld. Deze trof de laatste twee verdachten aan op het dak van een woning. Zij zijn aangehouden.

De auto van de verdachten is afgesleept door de politie.

laatst bijgewerkt op: 16 nov 2016 13:34Hollandse AVond Mijdrecht
Terug

Hollandse AVond Mijdrecht