Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Politie toont beelden varkenskoplegger

Datum: 03 maart 2016
Bron: politie.nl

Het tv-programma Bureau Hengeveld van  RTV Utrecht heeft gister aandacht besteed aan de varkenskop die voor de moskee aan de Grutto in Mijdrecht is neergelegd. Het programma toont daarbij camerabeelden waarop de verdachte te zien is.

Het gebeurt in de nacht van zaterdag 23 op zondag 24 januari 2016. Op bewakingsbeelden is te zien dat een man rond 02.30 uur komt aanlopen. Bij de ingang van de moskee bukt hij, legt een varkenskop neer en loopt weer weg. 's Ochtends om 11.00 uur vindt iemand de varkenskop. De politie haalt de varkenskop meteen weg. De Turkse gemeenschap in Mijdrecht is ontzettend geschrokken van dit voorval. De moskee heeft aangifte gedaan van discriminatie en belediging.

Signalement

  • man
  • normaal postuur
  • droeg een gewatteerde jas met horizontale stiknaden en capuchon
  • had donkere schoenen aan met witte zoolrand.

Vragen

Herkent u de verdachte of weet u misschien wie hij is?
Heeft u in de nacht van 23 op 24 januari 2016 op de Grutto in Mijdrecht iets verdachts gezien dat misschien iets met deze zaak te maken heeft?
Heeft u andere informatie die de politie misschien kan helpen deze zaak op te lossen?

Bel dan gratis de Opsporingstiplijn van de politie 0800-6070. Of gebruik het formulier op deze pagina om uw tip bij de politie te melden.  Als u uw naam liever niet wilt zeggen, meld uw informatie dan anoniem. Bel gratis 0800-7000 of gebruik het  online formulier van Meld Misdaad Anoniem.

laatst bijgewerkt op: 16 nov 2016 13:34Family Mijdrecht

via Politie.nl

Terug

Family Mijdrecht