Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Politieheli vliegt uren boven Vinkeveen na auto te water N201

Datum: 13 maart 2016
Bron: 0297.nl

Zondagochtend heeft de politie een grote zoekactie op touw gezet na een ongevalsmelding op de N201 tussen de Vinkeveenseplassen.

Politieagenten troffen daar rond half zes een man in een nat pak aan. De man beweerde met zijn auto te water geraakt te zijn. Om er zeker van te zijn dat er niemand meer in het voertuig zat werd er met man en macht gezocht naar het voertuig. Politieagenten vanaf de grond troffen niets aan en kregen assistentie van de politiehelikopter. Die heeft, na twee uur boven Vinkeveen te hebben gevlogen, het voertuig in het water aangetroffen.

Aan de sporen te zien kwam de man vanaf de A2 richting Vinkeveen. Hij heeft daarbij een hectometerpaalbordje en een boompje omver gereden.

De man is door het ambulancepersoneel nagekeken en kon door zijn vader worden opgehaald. De oorzaak van het ongeval is onbekend. Een blaastest heeft overmatig alcohol gebruik uitgesloten. Het is nog een hele opgave om het voertuig te bergen: een kraanwagen en duikers moeten daarbij aan te pas komen.

UPDATE 11:48 uur.

De berging heeft twee uur geduurd. Het verkeer moest rekening houden met vetraging omdat er één rijstrook was afgesloten. De auto is total loss.

laatst bijgewerkt op: 16 nov 2016 13:34Karwei Vacatures Mijdrecht
Terug

Karwei Vacatures Mijdrecht