Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Slachtoffer ongeluk Vinkeveen zoekt behulpzame omstanders

Datum: 19 maart 2016
Bron: 0297.nl

De scooterrijder die vorig jaar een jongen een klap in zijn gezicht verkocht, is door de politie gevonden. De familie is nu alleen nog op zoek naar de behulpzame omstanders.

Op 7 oktober vorig jaar reed de scooterrijder over het fietspad langs de N201 in de richting van de A2. Uit tegenovergestelde richting naderde een groepje fietsers die op weg naar school waren. De groep fietsers zagen de bestuurder aankomen en maakten ruimte om hem te laten passeren. Ter hoogte van de groep stak de scooterrijder echter zijn hand uit. Daarmee raakte hij het gezicht van de 12-jarige jongen die daardoor viel en door de klap bewusteloos raakte. Later bleek dat hij een hersenschudding en schade aan zijn beugel had opgelopen.

Na langdurig onderzoek is de scooterrijder gevonden en heeft de politie hem gehoord. De ouders van het slachtoffer zijn nu alleen nog op zoek naar omstanders die hulp hebben verleend, in het bijzonder de bestuurders van een zwarte en zilveren auto die te zien zijn op de foto. Ze willen hen graag bedanken.

 Bent of weet u wie de omstanders waren: tip dan de redactie via [email protected] . Wij zorgern ervoor dat u in contact komt met het slachtoffer.

laatst bijgewerkt op: 16 nov 2016 13:34Hollandse AVond MijdrechtTerug

Hollandse AVond Mijdrecht